winkel neufmoisbelle

Adres

Neuf Mois Belle

Ninoofsesteenweg 247

1700 Dilbeek

 

Telefoon

+32 2 567 29 69

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 18:00

winkel neufmoisbelle

 

 

  

Ben je op zoek naar mooie zwangerschapskleding?

Shoppen is leuk. Hartstikke leuk. Maar als je zwanger bent, ligt dat ineens heel anders. Ondanks je blijdschap over dat bolle buikje, is het met kleding wel even schrikken. Na enkele maanden lijkt niets je meer te staan. Herken je dat?  In plaats van te genieten, sta je elke ochtend mopperend voor je kledingkast. Dat kan anders!

 

Hippe zwangerschapkleding bestaat echt

Gelukkig is zwangerschapskleding echt wel hip en trendy. Dit zul je zien als je bij Neuf Mois Belle binnen stapt. We hebben een zeer grote collectie zwangerschaps- en borstvoedingskleding in alle prijsklassen en stijlen. En met eerlijk advies en leuke suggesties ga jij met een goed gevoel de deur uit.


Denk je dat alles peperduur is?

Dat valt dus reuze mee!  Onze bestseller spijkerbroeken (die niet afzakken) kosten €59.95 en we hebben al hippe jurkjes van MamaLicious vanaf  €39.95. Je vindt ook iets duurdere jurkjes van het Belgische topmerk Fragile waarmee je de show steelt op elk feestje. En die je nadien perfect kunt doordragen.    

 

Vind je het tóch zonde van je geld? 

Nieuwe kleding voor die korte periode? Dat horen we vaak. Maar dat geldt vooral als vrouwen pas in hun 6e maand langskomen. Zo jammer! Als je die kleding al in het begin koopt dan geniet je er veel langer van! Het ziet er veel beter uit en het zit ook veel lekkerder. Als jij er goed uitziet dan zit je beter in je vel. Dat is fijn voor jou, je partner én je baby.


Doordragen kan ook!

Veel van onze kleding kun je trouwens ook dragen ná je zwangerschap. We hebben zelfs klanten die na hun bevalling blijven komen :-). Ook is een groot deel van onze kleding 'borstvoedings-proof'. Dankzij de speciale sluitingen en lapjes kun je nadien discreet voeden als je wilt. 

 

Tot en met je lingerie

We gaan tot op het naadje, bij Neuf Mois Belle. Dus hebben we ook een groot aanbod lingerie voor tijdens de zwangerschap én daarna. Want in het begin lijken vooral je borsten zwanger te zijn. We meten je maat professioneel op en geven je helder advies.  

 

Nog een laatste tip

Om teleurstelling te voorkomen. Kom op tijd naar de winkel als je genoeg keuze wilt hebben. Zoals gewone winkels krijgen wij onze collecties al vroeg binnen. Je hoeft echt geen dikke buik te hebben om je favoriete outfit te kopen. Kleding die op 3 maanden past, past ook nog op 9 maanden. En bij twijfel halen wij gewoon onze nepbuik boven ;-). 

 

Twijfel je nog? 

Het webshop gedeelte op deze website geeft je een goede indruk van onze collectie. Weet wel dat het aanbod in de winkel iets groter is. De winkel is gunstig gelegen en heeft een eigen ruime parking. Op zaterdag ontvangen we vaak klanten uit heel België (en soms zelfs uit Nederland).  Bekijk hier hoe je ons gemakkelijk vindt.

 

Bel gerust

Kun je echt niet komen en twijfel je over je maat bij een online bestelling? Bel dan gewoon even naar de winkel op het nummer 02 567 2969 (van dinsdag t/m zaterdag). Wij weten exact hoe alle kleding valt en helpen je graag met een goed advies zodat je achteraf geen kleding hoeft te retourneren.