winkel neufmoisbelle

Adres

Neuf Mois Belle

Ninoofsesteenweg 247

1700 Dilbeek

 

Telefoon

+32 2 567 29 69

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 18:00

winkel neufmoisbelle

 

 

Kun jij nergens slagen voor je zwangerschapskleding?

Zwangerschapskleding is wél hip en trendy!

Shoppen is leuk. Hartstikke leuk, voor de meeste vrouwen. Maar als je zwanger bent, ligt dat ineens heel anders.

Ondanks je blijdschap over dat bolle buikje, is het met kleding wel even schrikken. Na enkele maanden lijkt niets je meer te staan. Herken je dat? Je taille verdwijnt en je borsten krijgen héél andere proporties. En dan moet de échte groei van je buik nog beginnen! 

Dat is wel even een domper

In plaats van te genieten, sta je elke ochtend mopperend voor je kledingkast. Zeker als je nog aan het werk bent. En thuis wil je er ook niet als een slons bijlopen. Van binnen weet je dat je deze maanden zou moeten koesteren. Omdat het toch ook wel heel bijzonder is wat er allemaal gebeurt.

Je bent zwanger, dat wil je ook uitstralen!

Maar hoe? Als ‘gewoon’ shoppen niet meer werkt, is Neuf Mois Belle de superverrassing. Een grote winkel met een brede collectie in alle prijsklassen, met fijne kwaliteit kleding. Een winkel mét ruime parking direct naast het pand, met speelhoek voor de kinderen en een loungebank met kranten en koffie voor je partner. Hoe handig is dat?

En stap je eenmaal binnen, dan ontdek je nog veel meer. Zwangerschapsmode is namelijk wél hip en trendy. Een groot deel van de collectie is ook al te dragen (en nog lang draagbaar) zonder buikje.En met goed advies en leuke suggesties onderga je een ware metamorfose waardoor je het gevoel krijgt dat je zo de catwalk op kunt! Gek genoeg weten veel aanstaande moeders dit niet.

Ze denken dat alles peperduur is

Dat valt dus reuze mee! Wij hebben ook spijkerbroeken van € 49 euro, en volop keuze in shirts rond de twintig euro. En daarnaast hebben we vooral een ruime collectie in super leuke zwangerschapskleding in alle soorten en stijlen.  

Vind je het tóch zonde van je geld? 

Nieuwe kleding voor die korte periode? Dat horen we vaak. Maar dat geldt vooral voor vrouwen die pas in hun zesde maand bij ons langskomen. Zo jammer! Want als je nu die kleding bij het begin al koopt? Dan kun je er veel langer van genieten! Het ziet er niet alleen veel beter uit, het zit ook veel lekkerder.

En je voelt je veel beter in je vel als je er goed uit ziet. Je moet er toch niet aan denken dat je straks terugkijkt op deze periode, en jezelf dan het liefst zou verwijderen van alle foto’s die toen gemaakt zijn?

Bovendien, wat denk je dat er gebeurt als jij vol gelukshormonen zit en loop te genieten? Dat heeft ongetwijfeld een goede invloed op de stemming in jouw baarmoeder, denk je niet? 

Doordragen kan ook!

Veel van onze kleding kun je trouwens ook dragen ná je zwangerschap. Niemand ziet dat je nog zwangerschapskleding draagt, je loopt er gewoon hip en gekleed bij. Het best bewaarde geheim van eigenares Ankie is dat ze al jaren elke zaterdag in zwangerschapskleding in de winkel staat. En haar kinderen zijn inmiddels bijna pubers!

En de borstvoeding dan?

Ook daar houden we rekening mee. Het deel van de collectie met de speciale labels is ‘borstvoeding-proof’. Die kleding heeft speciale flapjes of sluitingen waarmee je nadien discreet borstvoeding kunt geven.  

Tot en met je lingerie

We gaan tot op het naadje, bij Neuf Mois Belle. Dus hebben we ook lingerie voor tijdens de zwangerschap én daarna. Want vanaf die eerste maand kun je zomaar een cup groeien. En niet alleen de omvang groeit, ook de vorm verandert. 

Een gewone BH is daar niet op berekend 

Een zwangerschaps-bh wel. Voor een leuker budget, over het algemeen, en desgewenst ook weer met die handige sluiting voor als je na de bevalling borstvoeding wilt geven. Maar dan niet van die lelijke haakjes die je vroeger had, maar subtiele magneetjes en een luxe ontwerp. Niet van ‘echt’ te onderscheiden. 

Weet je genoeg?

En wil je er hip en trendy uitzien in deze prachtige maanden? Wacht dan niet te lang en ga zo snel mogelijk voor die nieuwe look. 

Waarom bij ons?

We hebben al wat voordelen genoemd. Maar het belangrijkste nog niet. Want onze medewerkers zijn de kers op de taart van onze winkel. Juist nu de zwangerschapshormonen door je lijf gieren, je besluiteloosheid groter is dan ooit en je ernstig moet wennen aan je nieuwe spiegelbeeld, is het heerlijk om goed advies te krijgen.

Laat je verwennen door onze hand- en spandiensten

-  We pakken sneller de juiste maat,

-  komen graag met een iets spannender advies dat jou nu geweldig staat,

-  en:  we hebben al het geduld van de wereld. 

Online shoppen kan ook

Bijna alles wat in de winkel hangt, is ook verkrijgbaar via onze webshop. Maar we zeggen er eerlijk bij: de winkel is wel véél prettiger.

-  Je hebt geen twijfel over de maat

-  Je weet zeker dat het ook lekker zit

-  Je krijgt advies over dit kledingstuk én de styling

-  Je ziet de echt kleur en of die jou flatteert (of juist niet)

- En je hebt volop keuze om te combineren met andere stukken en/of accessoires.

Specials voor feestelijke gelegenheden!

Zoek je iets speciaals? Heb je een belangrijke zakelijke presentatie, een communie of stap je nog snel in jullie eigen huwelijksbootje? We hebben ook extra feestelijke kleding voor als je er écht op je mooist uit wilt zien. Zelfs trouwjurken, die ook nog eens opvallend voordelig geprijsd zijn als je ze vergelijkt met de traditionele bruidsjurken. 

Twijfel je nog? 

Het webshop gedeelte op deze website geeft je een goede indruk van onze collectie. De winkel zelf is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en ligt op slechts tien minuten van Brussel. Bekijk hier hoe je ons gemakkelijk vindt.

Bel gerust

Kun je echt niet komen en twijfel je over je maat bij een online bestelling? Bel dan gewoon even naar de winkel. Onze verkoopsters weten aan de hand van jouw artikelnummer direct welke kleding jij op het oog hebt, en of die klein valt of juist extra ruim. Ze kunnen ook zien wat er nog in de winkel hangt, en jou wijzen op alternatieve modellen of een kleur die in het echt nóg intenser is dan op de foto.

Schroom dus niet om advies in te winnen: we helpen je liever met een goed advies dan dat jij achteraf weer naar het postkantoor moet om meerdere stukken retour te sturen.

En kom je langs? We kijken al uit naar je komst! :-) 

De voordelen op een rij

-  Ruime keuze
-  Persoonlijk advies
-  Gratis parking naast winkel

-  Bijpassende accessoires
-  Speelhoek voor de kleintjes
-  Loungezetel & lekkere koffie

-  Voor zwangerschapskleding
-  Voor borstvoeding
-  En voor feestkleding