Duurzaam & BIO

Neuf Mois Belle hecht veel belang aan duurzaamheid. In dit hoofdstuk vind je leuke borstvoedingskleding die gemaakt is uit BIO-katoen. Vooral het merk Boob is hier mee bezig!

Neuf Mois Belle draagt graag haar steentje bij aan een duurzame wereld. In deze rubriek vind je kledingstukken die gemaakt zijn uit BIO-katoen. Vooral het merk Boob is hier veel mee bezig. Je vind hier zowel borstvoedingsbh's als gewone shirts! 

Naast BIO-kleding hebben we binnen Neuf Mois Belle ook enkele initiatieven. Zo is er de zwangerschapsbox. In deze box verzamelen we tweedehandskleding of kleding die we niet meer kunnen verkopen door bijvoorbeeld een zeer lichte beschadiging. Het is de bedoeling dat we deze kleding aan kansarme moeders geven. Zij hebben ook recht om hun 9 maanden mooi te voelen en om de juiste kleding te dragen tijdens hun zwangerschap! :-) 

We proberen de kleding zo veel mogelijk in hun originele verpakking te houden als we de kleding versturen. Op die manier proberen we onze afvalberg te verkleinen! Ook de retourlabels printen wij zelf niet af. De klant drukt deze af. Op die manier wordt er enkel een label afgeprint als dat ook echt nodig is en wordt er geen papier verspild. 

Ook onze werknemers dragen hun steentje bij. Met kleine initiatieven zoals het feit dat we onze koffie uit tassen drinken en niet uit plastieke of kartonnen bekertjes. 

Met deze kleine initiatieven proberen we onze ecologische voetafdruk te verkleinen en willen we klaarstaan voor de maatschappij! :-) 

Lees meer > Lees minder <