inspiratie

inspiratie

Blog

Lees hier onze blog met leuke tips, de laatste trends en achtergrondinformatie over onze collectie.

Bekijk de blog

De meest gestelde vragen

Ontdek hier alle vragen en bedenkingen die ik zelf ook had tijdens mijn eerste zwangerschap.

 Bekijk de tips

Hoe kies ik de juiste lingerie?

Lees hier alle tips over het vinden van de juiste lingerie tijdens je zwangerschap en je borstvoedingsperiode. 

Bekijk de tips

Een jurkje voor elk figuur

Omdat elke vrouw een jurkje verdient, help ik je hier bij het vinden van de ideale jurk voor jouw figuur. 

Bekijk de tips

Hoe koop je budgetvriendelijk?

Er negen maanden mooi uitzien zonder dat het je veel kost? Ontdek hier enkele tips. 

 Bekijk de tips

Je styling aangepast aan je buikje

Draag jij naar voren of rondom? Ontdek hier jouw stijladvies!

 Bekijk de tips

Wij van Neuf Mois Belle vinden het belangrijk dat jij tijdens je zwangerschap straalt. Naast het aanbieden van de kleding, geven wij jou graag handige tips en advies om er op en top uit te zien.

Op de inspiratiepagina vind je onze blog. Hier kan je enkele leuke artikels lezen met tips en advies. Je ontdekt er de nieuwste trends van het jaar, tips om betaalbaar te shoppen,…

Naast onze blog, vind je hier heel wat tips en advies van Ankie. Zij leert jou bijvoorbeeld hoe je de juiste bh kan vinden tijdens je zwangerschap. Ze legt niet alleen uit hoe je die kiest, maar geeft ook extra uitleg over wat er met je lichaam gebeurt tijdens je zwangerschap.

Daarnaast krijg je ook advies over de verschillende types en figuren. Ankie beschrijft de types en figuren, zo weet je welk type jij bent. Bovendien krijg je tips over welke kleding het best bij jou past. Het feit dat je rondom of naar voren draagt, speelt een grote rol in je kledingkeuze omdat de accenten ergens anders liggen. Ankie legt je met plezier uit waar je moet op letten en wat je kan doen om je bolle buikje extra te accentueren.

De juiste feestkleding vinden is moeilijk en al zeker als je zwanger bent. Ook hier geven we je graag wat tips en advies over. Waar moet je bijvoorbeeld op letten als je een trouwjurk zoekt? Wat is er speciaal aan de zwangerschapspanty? enzovoort. Je leert het allemaal op de inspiratie pagina!

Tijdens je 9 maanden moet jij genieten van die bijzondere periode. Neuf Mois Belle helpt jou om dit op een stijlvolle manier te doen. Ontdek alle tips en advies in deze inspiratie rubriek.

Lees meer > Lees minder <