9 Fashion

Bekijk hier onze collectie 9Fashion zwangerschapskleding. 9Fashion richt zich op moderne en zelfbewuste vrouwen die ook tijdens de zwangerschap er goed en modieus uit willen zien. Momenteel hebben we erg leuke zwangerschapstops en jurken in ons assortiment. Bestel 9Fashion exclusief bij Neuf Mois Belle. We leveren al gratis bij een bestelling vanaf € 15,-.

9Fashion: mooie kwaliteit en moderne kleding

Het merk 9Fashion is in 2003 opgericht in Polen. De zwangerschapskleding van 9Fashion is vrouwelijk, tijdloos en een tikje romantisch. Zo worden de vormen van de zwangere vrouw prachtig benadrukt in de kleding van het merk. Bij het ontwerpen van de kleding worden de modetrends van dat moment meegenomen en verwerkt in de eigen stijl van 9Fashion. Nadat het merk in eigen land al binnen enkele jaren was uitgegroeid tot het meest verkocht merk zwangerschapskleding, was de stap naar de rest van Europa logisch. Inmiddels wordt het merk in veel verschillende landen verkocht.

Omdat je 9Fashion nog weinig ziet in de zwangerschapswinkels zul je niet snel iemand zien die in dezelfde zwangerschapskleding als jou loopt, mooi meegenomen dus! Onze collectie 9Fashion bestaat uit mooie hippe zwangerschaptopjes, blouses en jurkjes. De kleding is van een mooie kwaliteit en zit erg prettig. Een echte bestseller is de zwangerschapsjurk Dacja, een prachtige jurk met strikband onder de borst en gemaakt van een hele fijne stof.

Shop 9Fashion zwangerschapskleding online bij Neuf Mois Belle! Wij leveren je bestelde artikelen gratis bij een orderwaarde vanaf € 15,-. Niet alleen leveren we in veel gevallen gratis, ook zorgen we ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt: meestal al de volgende dag. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid bestelde artikelen voordelig te ruilen en te retourneren. Heb je een vraag over de collectie 9Fashion? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!

Lees meer > Lees minder <