Esprit

Bekijk hier alle zwangerschapskleding en Esprit positiekleding! Esprit positiekleding toont vrouwelijkheid, bekent kleur en accentueert het figuur. Esprit is een bekend merk in de kledingbranche en heeft heerlijk comfortabele casual kleding voor de zwangere vrouw. Toon jezelf tijdens de zwangerschapsperiode in de positiekleding van Esprit en loop er stralend bij. Shop leuke zwangerschapsblouses, -shirts en -vesten online bij Neuf Mois Belle.

Hippe Esprit positiekleding

Esprit is inmiddels een internationaal bekend en gewaardeerd kledingmerk geworden. Oorspronkelijk is Esprit opgericht in het jaar 1968 door Susie en Doug Tompkins. Deze oprichting vond plaats in San Francisco en hun eerste designs werden ontworpen onder de zon in San Francisco. De collecties combineren creativiteit met duurzaamheid. Sinds enkele jaren heeft positiekleding de intreding gekregen binnen het merk Esprit. Deze collecties Esprit positiekleding bevatten vaak vele kleuren en stralen een casual look uit. De positiekleding beschikt over goede pasvormen en zijn helemaal ontworpen voor de zwangere vrouw. Loop er nog steeds stralend bij zoals je voorheen ook deed maar nu tijdens je zwangerschap met positiekleding van Esprit. Voor elke afspraak heeft Esprit wel een geschikt kledingstuk.

Shop nu leuke Esprit positiekleding online bij Neuf Mois Belle. Al bij een bestelling boven een bedrag van € 15 is de levering helemaal gratis. Wij proberen je bestelling zo snel als mogelijk bij je thuis te krijgen. De gemiddelde levering duurt 1 á 2 dagen. Wanneer je niet tevreden bent met je bestelling of toch de verkeerde maat hebt besteld dan kun je bij Neuf Mois Belle het product gemakkelijk ruilen of retourneren. Maak dus nu een keuze en binnen de kortste keren lopen u en uw baby er stijlvol bij in de positiekleding van Esprit.

Lees meer > Lees minder <