Fragile

Bij Neuf Mois Belle vind je de mooiste Fragile positiekleding en zwangerschapskleding online. Fragile staat voor Belgische topkwaliteit. Prachtige stoffen en schitterend afgewerkt zwangerschapskleding. Het merk is ietsje duurder maar het grote voordeel is dat je de zwangerschapskleding van Fragile perfect kunt doordragen na de zwangerschap. En alles wordt in België geproduceerd! Fragile is dan ook één van onze favoriete merken zwangerschapskleding.

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Elegante zwangerschapskleding

Al bijna 25 jaar geleden richtte Nathalie Vleeschouwer Fragile op. Het merk wordt gekenmerkt door elegante zwangerschapskleding waarmee je een echte vrouwelijke look creëert. De kleding van Fragile is daarnaast erg kleurrijk, met opvallende maar stijlvolle prints. Comfort en topkwaliteit staan centraal in het ontwerp van Fragile zwangerschapskleding. Men werkt met materialen van een hoge kwaliteit, waardoor je ook na je zwangerschap nog lang plezier kunt hebben van je aankoop. Bovendien produceert Fragile met respect voor mens en milieu, één van de redenen waarom wij Fragile in ons assortiment hebben opgenomen. De kleding van Fragile wordt dan ook voor het grootste gedeelte in België geproduceerd, om de impact op het milieu te minimaliseren.

In ons assortiment Fragile zwangerschapskleding vind je schitterende zwangerschapsjurken van dit Belgische topmerk. De jurken zijn prachtig afgewerkt met mooie kleurrijke prints. De meeste jurken zijn ook prima om borstvoeding te geven. Niet alleen heb je een ruime keus uit zwangerschapsjurken, bij ons kun je ook terecht voor leuke zwangerschapsvestjes, leggings, rokjes, t-shirts en riemen. Bekijk direct de nieuwste collectie Fragile zwangerschapskleding en profiteer van de vele voordelen van Neuf Mois Belle. We leveren je bestelling geheel gratis bij een orderwaarde vanaf € 15,-. Bovendien leveren we onze kleding binnen 1 à 2 dagen. Toch niet helemaal tevreden met je bestelde artikelen of is de pasmaat niet goed? Geen probleem, bij ons heb je de mogelijkheid de artikelen voordelig te ruilen of te retourneren.


Lees meer > Lees minder <