Weleda

Hier vind je ons assortiment wellness en beauty producten van Weleda. Met Weleda producten verzorg je jezelf en je baby met al het goede van uit de natuur. Verzorg je groeiende buik en de billetjes van je baby met de juiste producten om de huid natuurlijk te houden. Bekijk hieronder ons aanbod Weleda producten en bestel deze eenvoudig online bij Neuf Mois Belle.

Weleda is begonnen in 1921 en tegenwoordig een wereldwijde producent van (zelfzorg)geneesmiddelen en puur natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Weleda  heeft in haar assortiment producten voor de natuurlijke verzorging van moeder en kind. Neuf Mois Belle biedt Weleda verzorgingsproducten aan voor tijdens je zwangerschap en voor na je zwangerschap. Zo zijn er Weleda producten die verzorging bieden voor je als maar groeiende buik maar ook producten voor de verzorging van je baby.


Bekijk hierboven het aanbod Weleda verzorgingsproducten en bestel deze producten gemakkelijk online bij Neuf Mois Belle. Wanneer je een bestelling plaatst van boven de €15,- dan zal deze geheel gratis bij je bezorgd worden. De bestelling zal zo snel als mogelijk op het desbetreffende adres geleverd worden, veelal in 1 á 2 dagen.

Lees meer > Lees minder <