Over ons

over ons

Het begon in 2007:

Vanuit mijn buikgevoel: zo is Neuf Mois Belle gegroeid.  Letterlijk en figuurlijk.
In 2005 verwachtte ik ons eerste kindje. Een fulltime job, een lijstje met 101 to do’s voor de baby, … Elke zwangere vrouw kent dat gevoel wel: je hebt het razend druk, maar je wil ook nog jezelf blijven. In kleding waarin je je hip en vrouwelijk voelt. Maar ik vond nauwelijks winkels met trendy zwangerschapskleding en in die tijd zeker nog geen webwinkels. Als er nu eens een webwinkel bestond met mooie,  betaalbare zwangerschapskleding…  

Dat idee groeide stilaan uit tot een ambitieus plan toen ik in 2007 opnieuw zwanger werd. In 2010 hakte ik de knoop definitief door en zette Neuf Mois Belle op de online wereld. We waren één van de eerste Belgische webshops maar met mijn Nederlandse roots verstuurden we al vanaf het begin ook veel pakketjes naar Nederland.

Al snel merkte ik dat mijn klanten meer wilden dan alleen een webshop. Ze belden me vaak op met de vraag of ze onze kleding konden komen passen. Onze zolder was niet echt een gezellige pasruimte dus in 2012 had mijn man Thierry nog een gedurfd plan…

Het openen van een grote winkel 100% gespecialiseerd in zwangerschapskleding in elke stijl en voor ieders budget. 
Vandaag is onze fysieke winkel het hart van Neuf Mois Belle. Hier ontvangen we zwangere vrouwen uit alle hoeken van België (en soms Nederland) en helpen we ze om de ideale outfit te kiezen zodat ze stralend naar buiten gaan. Het is mijn persoonlijke missie om zwangere vrouwen 9 maanden goed in hun vel te laten zitten. En mooie zwangerschapskleding die bij je past is al een goed begin :-).

 

 

Ons team anno 2017:

Ankie: Dat ben ik dus, het eigenwijze brein achter Neuf Mois Belle. Creatieve duizendpoot, marketingfreak en één en al passie voor Neuf Mois Belle. Altijd op zoek naar fijne merken met hippe, betaalbare zwangerschapsmode. Dol op verrassende ideeën. En op mijn 3 bengels natuurlijk, die langzamerhand al richting pubers groeien: Tibo, Tara en Lotta.

Thierry: Mijn man, en believer en fan van het eerste uur. Veegde alle vooroordelen van tafel die we als jonge starters voor de voeten geworpen kregen. Iets nieuws in de markt zetten is zijn passie. De opening van de fysieke winkel is helemaal zijn idee. Hij werkt achter de schermen en laat de boekhouding op wieltjes lopen. Springt op zaterdag regelmatig bij achter de kassa.

Lieve: heeft jarenlang in een modezaak gewerkt. Ze ontvangt al onze klanten met een glimlach en staat ze bij met raad en daad. Ze heeft engelengeduld en is pas happy als elke zwangere vrouw de perfecte outfit heeft gevonden. Lieve is trotse moeder van Simon (23) en Justine (19).

 

Onze 'negen mooie' waarden

Klantgericht: We mogen ons nog zo amuseren met het uitzoeken van trendy zwangerschapskleding, tevreden zijn we pas als jij dat ook bent. Jou met een goed 'buikgevoel' laten shoppen, that makes our day

Persoonlijk: Neuf Mois Belle heeft dan wel een online shop, maar aan alles voel je dat in de coulissen een team van echte mensen aan de slag is. Mensen die weten wat het betekent om zwanger te zijn en oprecht geïnteresseerd zijn in wat jij belangrijk vindt. Suggesties? Mail ze naar info@neufmoisbelle.com.

Creatief:  Creatief inkopen betekent bij ons ook op zoek gaan naar minder bekende merken die net dat tikkeltje meer bieden. Want in onze zwangerschapsmode moet elke toekomstige mama zichzelf kunnen zijn.

Betrouwbaar: What you see is what you get! Geen kleine lettertjes, geen onaangename verrassingen. Maar wel een professionele winkelomgeving waarin het prettig snuisteren en shoppen is.

Verantwoord: Net als jij willen wij alleen maar het beste. Voor jou maar ook voor de wereld. Daarom selecteren we enkel merken die verantwoord produceren. Verder werken we samen met een transportfirma (DPD) die zich hard maakt voor CO2-neutraal pakketvervoer. En proberen we het aantal retouren te beperken met ons persoonlijk advies.


Anders: We willen geen (web)winkel zijn van dertien in één dozijn. We zijn zeer kritisch als het gaat om kwaliteit en draagcomfort, maar we letten er ook op dat het betaalbaar blijft. En je merkt dat we ons ook onderscheiden met onze uiterst persoonlijke klantenservice.


Verbeteren: Stilstaan is achteruitgaan. We luisteren naar suggesties en opmerkingen om voortdurend bij te schaven. En we omringen ons met deskundige professionals die onze gedrevenheid en passie delen.


Genieten & Geloven: We werken hard, maar eigenlijk is het elke dag volop genieten. Omdat we geloven in onze zaak en in onze beslissing om te doen wat we graag doen. En hopelijk inspireert onze passie jou om ook volop te gaan voor wat jou nauw aan het hart ligt.


Respect: We hebben respect voor jou en voor alle vrouwen die een trotse mama willen zijn en het beste willen voor hun kleine spruit. Voor onze partners die ons steunen. En voor ons team dat altijd weer tot het uiterste gaat.

 

Genoeg gelezen? Terug naar de collectie?

Of zien we je gauw terug in onze winkel in Dilbeek, bij Brussel?