Positiekleding

Neuf Mois Belle is dé specialist op het gebied van positiekleding. Onze webshop biedt een ruime collectie aan eigentijdse en vrouwelijke positiemode van bekende en minder bekende merken speciaal voor alle (aanstaande) moeders. Onze kleding is van hoge kwaliteit, en dat voor een betaalbare prijs. Bestelt u bij Neuf Mois Belle dan profiteert u bovendien van een snelle bezorging, gratis verzending vanaf € 25,-. en voordelig retourneren. Bekijk hieronder een selectie uit ons aanbod positiekleding en navigeer via het menu naar het kledingstuk waar je naar op zoek bent!

 

Eigentijdse positiekleding online

Wij vinden het belangrijk dat je eigentijdse positiekleding kunt kopen dat comfortabel zit, betaalbaar is en waarin je je 9 maanden fijn en mooi voelt. Op deze pagina vind je de meest verkochte positiekleding. Bekijk ook zeker onze volledige collectie zwangerschapskleding. In onze collectie vind je alle kleding die je je als zwangere vrouw kunt wensen. Zo vind je bij ons onder andere zwangersschapsjassen, truien en cardigans voor de winter. Maar ook in de zomer loop je er stralend bij met onze ruime collectie badkleding, zwangerschapsjurken, jeans, rokjes en topjes. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor prachtige sexy, maar comfortabele lingerie, borstvoedingskleding, beha's en nachtkleding. Niet alleen hebben we gedacht aan de periode tijdens de zwangerschap: bij ons kun je ook toffe accessoires en kleding voor de baby kopen. Erg leuk zijn ook onze babyslofjes!

Verantwoorde merken 

Wij hebben alle merken die we aanbieden zorgvuldig gekozen. Daarbij hechten we waarde aan leveranciers die op de een of andere manier willen ijveren voor een betere wereld. In ons assortiment vind je positiekleding van bekende topmerken als Noppies, Queen mum, Mama Licious en BooB, maar ook minder bekende merken. Ontdek bijvoorbeeld de nog minder bekende merken als Amoralia en Torelle. Het Engels merk Seraphine is tevens een echt topmerk die ook in Nederland en België steeds populairder aan het worden is. Voorop staat topkwaliteit voor een scherpe prijs, zodat je lang kunt genieten van onze positiekleding!

Wil je een persoonlijk advies? Dan staan we je graag te woord! Ook kun je onze positiekleding bekijken in onze winkel. Uiteraard zijn we je daar ook graag van dienst.