Summer

Het duurt niet zo lang meer en de lente is er weer! Tijd om die warme winterkleren terug in de kast te leggen. Het zonnetje schijnt weer en het wordt warmer. Je kan dus weer leuke topjes, shorts, T-shirts en jurkjes dragen! We geven jou de kans om je lente- en zomerkleding aan te kopen aan lage prijzen. In deze rubriek staan onze Happy Prices! Snel zijn is de boodschap want we hebben nog maar enkele stuks per artikel! 

Artikelen 1 tot 48 van 63 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 63 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Neuf Mois Belle wil aanstaande mama’s een handje helpen. Het leven als jonge ouder is al duur genoeg. Dankzij de summer sale kan jij jouw leuke lente- en zomerkleding kopen aan voordelige prijzen!

In deze rubriek vind je allerhande kleding aan lagere prijzen. Van jurkjes tot lange broeken tot badkleding. Je kan deze items gemakkelijk met elkaar combineren. Een leuke cardigan met een top en een short bijvoorbeeld. Het is alsof je aan het shoppen bent tijdens de solden. Sommige items kan je zelfs scoren voor de helft van de prijs! Als dat geen koopje is ;-).

Je vindt hier van elke stijl en voor elk figuur wel iets. Van casual tot feestelijk, je vindt het hier allemaal! Ook de voordelige basics of prachtige feestjurken. Neuf Mois Belle biedt verschillende merken zoals Noppies, Séraphine en Queen Mum aan met enkele mooie feestjurken die nu in sale staan! De lentefeesten, doopfeesten,… staan voor de deur. Profiteer er dus van want hier vind je prachtige feestjurkjes aan een zeer voordelige prijs! Wacht niet te lang, want we hebben nog maar enkele stuks per artikel!

Naast zwangerschapskleding, zijn er ook voordelige babykleertjes. We hebben aan iedereen gedacht, niet alleen de zwangere vrouwen, maar ook zij die al bevallen zijn, kunnen profiteren van de summer sale!

Bekijk het volledige aanbod op onze webshop. Je kan alles eenvoudig online bestellen, je hoeft er niet eens voor uit je zetel ;-). Als je bestelling meer dan €15 bedraagt, is de levering gratis! Je ontvangt je bestelling op een werkdag binnen de 1 à 2 dagen. Ben je niet tevreden? Geen nood! Je kan je items binnen de 14 dagen terugsturen. 

Lees meer > Lees minder <