anchor-top

Contactgegevens

Klantenservice:

 • E-mail: info@neufmoisbelle.com
 • Telefoon België: 02 567 29 69
 • Telefoon Nederland: 085 401 71 59
 • BTW nummer: 0508 940 984

Vestigingsadres winkel:

 • Neuf Mois Belle - Negen Maanden Mooi
 • Ninoofsesteenweg 247
 • 1700 Dilbeek
 • België

Openingstijden winkel:

dinsdag t/m zaterdag: 10 uur tot 18 uur

Bank: KBC Bank
IBAN nummer:  BE64 7310 2903 0152
ten name van: Neuf Mois Belle bvba

Bekijk hier de routebeschrijving.

Contactformulier

* Verplichte velden

Retouren

Kan ik kleding retourneren als ik niet tevreden ben?

Geen enkel probleem. Als je niet tevreden bent dan kun je artikelen altijd retourneren. We doen er alles aan om het retourneren zo gemakkelijk mogelijk te maken.Bij je bestelling zit al een retourlabel. Helemaal gratis retourneren is voor ons financieel niet haalbaar. Wel betalen we de helft van de retourkosten zodat jij nog maar €3,- hoeft te betalen. Je kan heel eenvoudig retourneren via de DPD pickup Parcelshops. Met meer dan 1500 Pickup Parcelshops in de Benelux is DPD altijd dichtbij! Je vindt de dichtsbijzijnde Pickup via www.dpd.be/pickup (België) of via www.dpd.nl/pickup (Nederland). 

We vragen je wel om verstandig met retourneren om te gaan. Minder retouren zijn natuurlijk beter voor het milieu. Heb je bij je bestelling nog twijfels over je maat? Als je ons even belt of mailt, dan hebben wij alle kleding bij de hand en kunnen we je dus heel gemakkelijk bijstaan met het juiste advies! Je kan ons contacteren via telefoon +32 02 567 2969 , mail info@neufmoisbelle.com. En als je meerdere bestellingen hebt geplaatst dan adviseren we je om eerst te wachten tot je alles binnen hebt zodat je maar één keer hoeft te retourneren. Dat werkt ook handiger voor jou.

Als je een artikel enkel wilt omruilen voor een andere maat of kleur, dan vragen we je om gewoon een nieuwe order te plaatsen. De verzendkosten zijn immers gratis (vanaf 25 €). Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt voor gemakkelijk retourneren


Ik wil artikelen voordelig retourneren:

 • Verpak de artikelen samen met het ingevulde retourformulier netjes in de originele verpakking (beter voor het milieu). 
 • Plak het bijgevoegde retourlabel erop en geef het pakketje binnen 14 dagen af bij een DPD Pick-up ParcelShop. Kijk op www.dpd.nl/pickup (Nederland) of www.dpd.be/pickup (België) voor de dichtstbijzijnde Pickup ParcelShop. Er is altijd een DPD Pick-up Parcelshop in je buurt. Je hoeft niet te betalen bij het inleveren.
 • Je ontvangt een e-mail zodra we je retour verwerkt hebben, het juiste bedrag wordt dan meteen teruggestort op jouw rekening. Voor de retourzending houden wijn €3,- in op je terugbetaling.


terug naar boven

Retourneren zonder DPD retourlabel:

Als je geen gebruik wilt maken van retourneren via DPD Pickup Parcelshops dan kun je artikelen ook op eigen kosten terugsturen. Gebruik dan het onderstaande retouradres: 

België:

Neuf Mois Belle 
Ninoofsesteenweg 247 
1700 Dilbeek

Je kunt je retouren natuurlijk ook gewoon afgeven in onze winkel in Dilbeek.

Nederlandse klanten sturen hun retouren beter niet zelf naar België om internationale transportkosten te vermijden. Er is altijd een DPD Pickup Parcelshop bij je in de buurt. Dit is veel voordeliger. 

Enkele voorwaarden voor retourneren:

 • - Bon: stuur altijd je ingevulde retourneerbon mee
 • - Periode: stuur je retourzending binnen de 14 dagen na aflevering op het bezorgadres terug.
 • - Artikelkaartje: wij aanvaarden alleen artikelen in originele staat, indien redelijkerwijs mogelijke met bijbehorend artikelkaartje. Uiteraard is het passen van de kleding wel toegestaan.
 • - Verpakking: let erop dat je het artikel/de artikels netjes verpakt om beschadiging tijdens het transport te vermijden.
 • - Panty's kunnen niet geretourneerd worden indien ze uit de verpakking zijn geweest. We kunnen ze dan immers niet meer naar klanten sturen. 

Wat is het herroepingsrecht?

Als je niet tevreden bent met je bestelling kan je deze, zonder opgave van reden, geheel of gedeeltelijk retour zenden. Je hebt namelijk steeds het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Dat kan bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail op info@neufmoisbelle.com. Je kan hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling nooit kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden (al naar gelang welk tijdstip eerst valt).

Je dient de goederen onverwijld - doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld - aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jou rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Het modelformulier kan je hier downloaden en vervolgens afdrukken.


terug naar boven

Ik heb een verkeerd artikel geleverd gekregen

Sorry, dat vinden we zeer vervelend. Onze excuses daarvoor. Mail onze klantenservice en we kijken meteen hoe we de vergissing kunnen rechtzetten.


terug naar boven

Klachten en wettelijke garantie

Klachten

We doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van Neuf Mois Belle, neem dan contact met ons op via info@neufmoisbelle.com

Een  bij Neuf Mois Belle ingediende klacht wordt steeds zo snel mogelijk behandeld, we doen er alles aan om je nog dezelfde dag een oplossing aan te reiken. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft, antwoorden we je binnen de termijn van 1 dag met een bericht van ontvangst én een indicatie wanneer je een inhoudelijke reactie kunt verwachten.

Neuf Mois Belle doet er alles aan om eventuele klachten of problemen altijd in overleg met onze klanten op de meest klantvriendelijke manier op te lossen. Als lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn er in overleg met de Nederlandse Consumentenbond een reeks regels opgesteld om jou als klant te beschermen. Als een eventueel geschil niet in onderling overleg kan worden opgelost, dan kan jij of Neuf Mois Belle de zaak voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Alle verdere info daarrond kan je terugvinden op de pagina www.sgc.nl.

In geval van een klacht of geschil kan je ook altijd terecht bij het Europese Online Geschillenplatform via http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Wettelijke garantie

Op alle artikelen die u bij Neuf Mois Belle aanschaft heeft u recht op de wettelijke garantie bepalingen. Dit wil zeggen dat een artikel moet doen wat er redelijkerwijs van verwacht mag worden. Een artikel behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Mocht dit niet het geval zijn zullen wij dit kosteloos voor u oplossen. Dit kan zijn onder de vorm van vervanging of restitutie van het betaalde aankoopbedrag. Klachten die wij niet kunnen vergoeden, zijn de gevolgen van normale slijtage en door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken.

 terug naar boven