Buikbanden

De leukste zwangerschapsbuikbanden vind je hier terug. Je hebt de keuze uit basis buikbanden in uni-kleuren en grappige buikbanden met teksten. Ons aanbod bestaat uit verschillende kleuren en stijlen! De buikbanden zijn de ideale ondersteuning en accentueren je bolle buikje! 

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Buikbanden zijn de ideale ondersteuning tijdens je zwangerschap. Vaak zitten buikbanden al meteen vast aan een zwangerschapsbroek of –short. Maar dit is niet altijd het geval. Ontdek daarom het ruim assortiment buikbanden op de webshop.

In ons assortiment vind je zowel basic buikbanden in verschillende kleuren, als buikbanden met een leuke tekst of opdruk.

Je kan de kleuren leuk combineren met tops of T-shirts van op de webshop. De buikbanden geven een extra touch en maken je outfit volledig af. 

Heb je twijfels over de maat? Geen nood! Wij staan je graag bij met het juiste maatadvies. Je kan ons eenvoudig contacteren via e-mail, telefoon of chat.

Bekijk het volledige assortiment buikbanden op onze webshop. Je kan alles eenvoudig online bestellen, je hoeft er niet eens voor uit je zetel ;-). Als je bestelling meer dan €15 bedraagt, is de levering gratis! Je ontvangt je bestelling op een werkdag binnen de 2 dagen. Ben je niet tevreden? Geen nood! Je kan je items binnen de 14 dagen terugsturen.

Lees meer > Lees minder <