Duurzaam & BIO

Bij Neuf Mois Belle willen wij ons steentje bijdragen aan een duurzame wereld. De producten van Boob zijn gemaakt uit BIO katoen. Zij stellen ecologie hoog in het vaandel. Je vindt hier jurken, truien, T-shirts,… uit BIO katoen. Bekijk hier de collectie duurzame en BIO kleding. 

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Duurzaam & BIO 

Neuf Mois Belle draagt ook haar steentje bij aan een duurzamere wereld. We hebben enkele kleine initiatieven binnen het bedrijf zelf. Zo proberen we de kleding zo veel mogelijk in hun originele verpakking te laten als we ze versturen. Op die manier proberen we onze afvalberg te verkleinen. Ook onze koffie en thee drinken we uit tassen en niet uit plastieke of kartonnen bekertjes.

We proberen ook zo weinig mogelijk papier te verspillen. De retourlabels printen wij niet af, maar de klant drukt deze af. Zo wordt er alleen een retourlabel geprint als er ook effectief geretourneerd wordt.

Sinds kort hebben we ook een zwangerschapsbox. In deze box zit zeer licht beschadigde of tweedehands zwangerschaps- en borstvoedingskleding. Deze kleding wordt achteraf gegeven aan kansarme zwangere vrouwen. Ook zij verdienen het om zich 9 maanden mooi te voelen!

Met deze kleine, maar toch invloedrijke initiatieven probeert Neuf Mois Belle haar steentje bij te dragen.

We bieden ook een ruim assortiment kleding aan van Boob. Dit merk is zeer veel bezig met ecologie. Al hun kledingstukken zijn gemaakt uit BIO katoen. Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met de katoenboeren. Er worden bijvoorbeeld zeer weinig tot geen chemische producten gebruikt bij het verwerken van het katoen.

Heb je twijfels over de maat? Geen nood! Wij staan je graag bij met het juiste maatadvies. Je kan ons eenvoudig contacteren via e-mail, telefoon of chat.

Bekijk het volledige assortiment duurzame en bio zwangerschapskleding op onze webshop. Je kan alles eenvoudig online bestellen, je hoeft er niet eens voor uit je zetel ;-). Als je bestelling meer dan €15 bedraagt, is de levering gratis! Je ontvangt je bestelling op een werkdag binnen de 1 à 2 dagen. Ben je niet tevreden? Geen nood! Je kan je items binnen de 14 dagen terugsturen.

Lees meer > Lees minder <