Feestkleding

Tijdens je zwangerschap wordt je wel al eens uitgenodigd voor een feestje. Of het nu voor een communie-, trouw- of verjaardagsfeest is, hier vind je mooie zwangerschapsfeestkleding! Van prachtige feestjurkjes tot topjes of jumpsuits! Met deze feestkleding zal je stralen op de feestjes! 

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Prachtige zwangerschapsfeestkleding vind je bij Neuf Mois Belle! 

De missie van Neuf Mois Belle is om je als zwangere vrouw negen maanden mooi te voelen! In onze uitgebreide collectie feestkleding zal je zeker en vast stralen op de feestjes.

Je zal tijdens je zwangerschap wel eens naar een feestje gaan. Het is nooit simpel om een leuk feestjurkje te vinden en al zeker niet als je zwanger bent. Neuf Mois Belle heeft de oplossing voor jou! Wij hebben een zeer uitgebreid en divers assortiment zwangerschapsfeestkleding.

Op de webshop vind je feestkleding in verschillende stijlen en kleuren. Ga je naar een chique feestje? Dan zijn de feestjurkjes van Sara Menonove een echte aanrader! Ook de jurkjes van Fragile of Seraphine staan je beeldig!

Ga je naar een lente- of communiefeestje, dan zijn de jurkjes of topjes van Ripe en Noppies echt iets voor jou!

Heb je twijfels over de maat? Geen nood! Wij staan je graag bij met het juiste maatadvies. Je kan ons eenvoudig contacteren via e-mail, telefoon of chat.

Bekijk het volledige assortiment zwangerschapsfeestkleding op onze webshop. Je kan alles eenvoudig online bestellen, je hoeft er niet eens voor uit je zetel ;-). Als je bestelling meer dan €15 bedraagt, is de levering gratis! Je ontvangt je bestelling op een werkdag binnen de 1 à 2 dagen. Ben je niet tevreden? Geen nood! Je kan je items binnen de 14 dagen terugsturen.

Lees meer > Lees minder <