Maatje meer

Wij denken aan iedereen! Heb je een maatje meer? Ook voor jou hebben we een ruim en divers aanbod zwangerschapskleding. Jeansbroeken, tops, T-shirts, leggings en tunieken. Je vindt het hier op de webshop! 

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Maatje meer 

Neuf Mois Belle wil dat iedere zwangere vrouw zich negen maanden mooi voelt! Of je nu een maatje 36 hebt of een maatje meer, iedereen verdient het om te stralen tijdens haar zwangerschap!

In ons assortiment vind je een ruim en divers aanbod zwangerschapskleding voor vrouwen met een maatje meer. De zwangerschapsbroeken van Queen Mum en Noppies staan je beeldig! Ze zijn gemaakt uit een elastische stof die meegroeit met je buikje. De broeken hebben ook een buikband die extra ondersteuning geeft aan je mooie bolle buikje.

Naast broeken hebben we ook enkele tops en T-shirts. Ook deze kledingstukken zijn gemaakt uit een elastische stof.

De tuniek is leuk afgewerkt onder de borst. Dit zorgt ervoor dat je een taille onder de borst creëert. Zo wordt je mooie bolle buikje geaccentueerd. Het staat je prachtig!

Heb je twijfels over de maat? Geen nood! Wij staan je graag bij met het juiste maatadvies. Je kan ons eenvoudig contacteren via e-mail, telefoon of chat.

Bekijk het volledige assortiment zwangerschapskleding voor een maatje meer op onze webshop. Je kan alles eenvoudig online bestellen, je hoeft er niet eens voor uit je zetel ;-). Als je bestelling meer dan €15 bedraagt, is de levering gratis! Je ontvangt je bestelling op een werkdag binnen de 1 à 2 dagen. Ben je niet tevreden? Geen nood! Je kan je items binnen de 14 dagen terugsturen.

Lees meer > Lees minder <