Trouwkleding

Ga je trouwen tijdens je zwangerschap? Dan is een trouwjurk vinden zowat de moeilijkste opgave! Neuf Mois Belle heeft enkele prachtige trouwjurkjes voor jou uitgezocht. Je vindt parels van jurken van de merken Seraphine, Fragile en Noppies. Dankzij deze trouwjurken zal jij stralen met je bolle buikje op één van de mooiste dagen van je leven! 

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Prachtige trouwkleding 

Je eigen trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. De juiste en perfecte trouwjurk vinden is een moeilijk opgave. Neuf Mois Belle heeft enkele prachtige trouwjurken voor jou uitgezocht. Zo kan jij stralen met je bolle buikje.

De jurken van Seraphine zijn echte pareltjes. Het zijn onze favoriete zwangerschapsjurkjes voor je trouwdag. De jurkjes zijn gemaakt uit een elastische stof zodat de jurk meegroeit met je buikje. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je trouwjurk te klein zal zijn als je buik groeit. Ook Fragile en Noppies hebben prachtige trouwjurken!

Een trouwjurk hoeft niet altijd wit te zijn. Op de webshop vind je uiteraard witte jurken, maar er zijn ook enkele mooie roze of blauwe jurkjes. Je kan de jurkjes mooi combineren met een cardigan voor als het wat kouder wordt.

Heb je twijfels over de maat? Geen nood! Wij staan je graag bij met het juiste maatadvies. Je kan ons eenvoudig contacteren via e-mail, telefoon of chat.

Bekijk het volledige assortiment zwangerschapstrouwjurken op onze webshop. Je kan alles eenvoudig online bestellen, je hoeft er niet eens voor uit je zetel ;-). Als je bestelling meer dan €15 bedraagt, is de levering gratis! Je ontvangt je bestelling op een werkdag binnen de 1 à 2 dagen. Ben je niet tevreden? Geen nood! Je kan je items binnen de 14 dagen terugsturen.

Lees meer > Lees minder <