Nachtkleding & Homewear

Tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode is ook de juiste nachtkleding een belangrijk item voor in je garderobe. Wij hebben leuke pyjama’s en nachtkleedjes van Amoralia en Noppies in ons ruime assortiment. We hebben ook leuke homewear. Hier voel je je super goed in. De loungekleding komt pas echt van pas in de laatste weken van je zwangerschap. Dan heb je niets liever dan super comfortabele kleding ;-). 

17 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

17 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Nachtkleding & Homewear 

Nachtkleding en homewear zijn zowat de comfortabelste kledingstukken voor tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode. We hebben enkele leuke pyjama’s van Amoralia in ons ruime assortiment. De meeste pyjama’s zijn voorzien van een borstvoedingsopening zodat je gemakkelijk je baby kan voeden.

Heb je liever een nachtkleedje of eerder een tweedelige pyjama? Je vindt het allemaal op de webshop. Vele pyjama’s kan je ook gewoon dragen als loungekleding. Ze zitten super comfortabel en zien er mooi uit!

Het merk Amoralia staat bekend om zijn mooie nachtkleding. Ook van het bekende merk Noppies hebben we enkele mooie stukken! Sinds kort vind je hier ook het nieuwe merk Charlie Choe!

Naast nachtkleding hebben we ook leuke loungekleding voor jou. In de laatste weken van je zwangerschap heb je niets liever dan lekker comfortabel thuis te genieten van je laatste weken. De loungebroeken kan je gemakkelijk combineren met de basic T-shirts en topjes van de webshop.

Heb je twijfels over de maat? Geen nood! Wij staan je graag bij met het juiste maatadvies. Je kan ons eenvoudig contacteren via e-mail, telefoon of chat.

Bekijk het volledige assortiment zwangerschapsnachtkleding en -loungekleding op onze webshop. Je kan alles eenvoudig online bestellen, je hoeft er niet eens voor uit je zetel ;-). Als je bestelling meer dan €15 bedraagt, is de levering gratis! Je ontvangt je bestelling op een werkdag binnen de 1 à 2 dagen. Ben je niet tevreden? Geen nood! Je kan je items binnen de 14 dagen terugsturen.

Lees meer > Lees minder <