Panty's

Zwangerschapspanty’s zijn echt belangrijk tijdens je zwangerschap. Ze zijn zo ontworpen dat ze over je buik komen zodat ze super comfortabel zitten. Bekijk hieronder onze collectie zwangerschapspanty’s van de merken Mamsy, Queen Mum en Séraphine

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

Zwangerschapspanty’s 

Zwangerschapspanty’s zijn een belangrijk item voor in je garderobe, om niet te zeggen een must-have. Tijdens je zwangerschap doe je al wel eens graag een jurkje aan. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter of herfst is het leuk om eens een zwangerschapsjurkje te dragen. Op koudere dagen moet je dan ook een panty dragen. Neuf Mois Belle heeft enkele zeer comfortabele zwangerschapspanty’s!

De zwangerschapspanty’s zijn zeer praktisch. Ze zijn zo ontworpen dat ze tot over je zwangere buik komen. Aan de zwangerschapspanty is de band voor rond je buik extra versterkt zodat je een ideaal draagcomfort ervaart.

In ons assortiment vind je de panty’s in verschillende kleuren.  Zo kan je de juiste panty kiezen die bij jouw zwangerschapsjurkje past.

Heb je twijfels over de maat? Geen nood! Wij staan je graag bij met het juiste maatadvies. Je kan ons eenvoudig contacteren via e-mail, telefoon of chat.

Bekijk het volledige assortiment zwangerschapspanty's op onze webshop. Je kan alles eenvoudig online bestellen, je hoeft er niet eens voor uit je zetel ;-). Als je bestelling meer dan €15 bedraagt, is de levering gratis! Je ontvangt je bestelling op een werkdag binnen de 1 à 2 dagen. Ben je niet tevreden? Geen nood! Je kan je items binnen de 14 dagen terugsturen.

Lees meer > Lees minder <